Ilgalaikė paskola – neproblema, pasirinkti tikrai yra iš ko.

Kartais neužtenka trumpalaikių finansų kiekvienai dienai, ir tuomet prireikia didesnės pinigų sumos. Gal būt Jums prireikė  didelę vertę turinčio pirkinio ar paslaugos, o galbūt verslui. Seniau Lietuvoje tiek daug paskolų teikėjų nebuvo ir  dauguma iš ko buvo galima pasirinkti buvo tik bankai arba kredito unijos.  Šiuo metu mūsų rinkoje yra nevienas kreditorius, kuris teikią ilgalaikes paskolas. Jas išduoda ilgam laikotarpiui.

Ar aš gausiu ilgalaikę paskolą?

Dauguma atvejų norint gauti ilgalaikę paskolą reikalingas užstatas. Ypatingai jeigu kreipiatės į bankus ar kredito unijas.Tai nieko keisto, nes būsto paskolos įprastai prasideda nuo  30 tukt eurų paskolos. Bet ne visada reikia įkeitimo. Jeigu Jūs gaunate nuolatines pajamas ir jos yra pakankamos, bei turite gerą kredito istoriją, tuomet tikrai galite pabandyti gauti paskolą iš grietųjų kreditų bendrovių, arba lizingų bendrovių.

Jeigu negavote ilgalaikės paskolos- nenuleiskite rankų  ir bandykite paskolą gauti pas kitą kreditorių. Visada įvertinkite savo šeimos biudžetą- tiek pajams ir išlaidas tai Jums užtikrins galimybę sulaukti teigiamo atsakymo.

Ar verta įsipareigoti finansiškai ilgam laikotarpiui?

Tikrai taip ir vien todėl, kad kuo trumpesnis laikotarpis , tuo didesnė įmokos su didesnėmis palūkanomis. Todėl siūlome ieškoti ilgalaikės paskolos, kad nereikėtų permokėti kreditoriams. Naudinga tai, kad įmokas mokėsite reguliariai ir sumos nebus didelės. Paskolų palyginimas yra naudingas įrankis, leidžiantis įvertinti įvairius paskolų pasiūlymus pagal palūkanų normas, mėnesines įmokas ir grąžinimo laikotarpius, kad būtų galima pasirinkti tinkamiausią variantą.

Paskola automobiliui – be pradinio įnašo ir apribojimų kokį automobilį įsigyti

Daugeliui lietuvių automobilis nėra prabangos daiktas – tai būtinybė ar darbo įrankis. Be automobilio neįsivaizduojama kaip nuvykti į darbą ar nuvežti vaikus į darželį….

skaityti

Paskolos, pajamos ir darbo stažas – ką reikia žinoti?

Kuomet reikia nedidelės paskolos ar vartojimo kredito, dažniausiai kreipiamės į greitųjų kreditų įmonę ar banką. Procesai šiuo metu itin paprasti ir automatizuoti, paskolos išduodamos…

skaityti