Dažniausiai užduodami klausimai

Ieškaupaskolos.lt – nemokamas paskolų palyginimo portalas internete. Tai labai paprastas ir taupus būdas sužinoti geriausią paskolos kainą, pasilyginant kredito davėjo individualius pasiūlymus Jums. Su Ieskaupaskolos.lt pagalba galėsite gauti Vartojimo paskolas, Paskolą automobiliui, ar net labai naudingą Refinansavimą ar Paskolų sujungimą

Viskas labai paprasta ir patogu. Užpildę paraišką paskolai gauti, būsite nukreipti patvitinti tapatybę, po tapatybęs patvirtinimo kreditoriai peržiūrės Jūsų pateiktą paraišką, bei pateiks būtent jums skirtus individualius paskolų pasiūlymus. Pasiūlymus galėsite stebėti bei įsivertinti patogioje svetainės paskyroje. Jums bus pateikta visa informaciją apie siūlomas paskolas (Paskolos suma, terminas, mėnesinė įmoka, bvkkmn ir kita.) Įsivertinę bei palyginę pasiūlymus išsirinkite patį naudingiausia ir jūsų poreikius tenkinantį pasiūlymą vienu paspaudimu.

Mūsų sistemoje yra dešimtys Lietuvoje registruotų kreditorių, kurie pasiruošę pateikti savo pasiūlymą bei suteikti Jums paskolą. Įsivaizduokite kiek laiko Jūs sutaupote nesikreipdami pas kiekvieną kreditorių tiesiogiai ir analizuodami kiekvieno pasiūlymą. Pasinaudodami mūsų sukurta patogia ir visiškai jums nemokama platforma, vienu paspaudimu galite pasilyginti, bei išsirinkti pigiausią paskolos pasiūlymą.

Klausimai apie paskolas

Paskola gali būtų suteikiama asmenims, kurie ne jaunesni nei 18 metų ir ne vyresni nei 75 metų, nuolatinės mėnesines pajamos bent jau 200 Eur.

Kad sužinotumėte kokią sumą galite pasiskolinti rekomenduojame užpidyti paraišką, bei pasitikrinti. Tai priklausys nuo Jūsų gaunamų pajamu ir turimų finansinių įsipareigojimo santykio. Atlikus mokumo vertinimą kiekviena bendrovė sprendžia individualiai, bei pateikia pasiūlymus platformoje, kurioje galite tiesiogiai stebėti pasiūlymus.

Dažniausi terminai yra nuo 1 mėn iki 84 mėn.Teikiant paraišką reikėtų nurodyti norimą terminą, o mes atsižvelgiant į Jūsų poreikius pateiksime optimaliausius pasiūlymus.

Atsakymas dėl paskolos įprastai pateikiamas per 1 darbo valandą, jeigu užklausa pateikėte nedarbo valandomis, tuomet atsakymo galite tikėtis sekančia darbo dieną.

Rekalingas Jūsų asmens dokumentas bei teisingas paraiškos supildymas. Kuo detaliau pateiksite duomenis paraiškoje, tuo mums lengviau bus įvertinti Jūsų galimybes gauti paskolą. Papildomai gali reikėti dokumentų Jūsų pajamoms įvertinti, bet apie tai mes Jus informuosime.

Netrumpiau nei 4 mėnesiai, toks minimalus terminas yra taikomas paraiškos pildymo dieną.

Žinoma. Bet turite atitikti Lietuvos banko reikalavimus. Norinti gauti paskolą Jūsų bendra mokama visų paskolų įmokų suma turi neviršyti 40%. Lengviausias būdas pasitikrinti, pildyti paraišką, taip sužinosite ar galite gauti paskolą ir kokios sąlygomis bei terminais.

Pirmiausiau reikėtų įvertinti kiek tos skolos yra pradelstos ir ar jos yra registruotas skolininkų duomenų bazėje. Jeigu taip, tuomet dauguma bendrovių atsisakys teikti paskolą. Bet kokiu atveju norint įsitiktinti ar yra galimybė gauti paskolą, siūlome teikti paraišką ir žiūrėti kreditorių atsakymą. Esant įsiskolinimams nerekomenduojame imti naujų paskolų.

Skirtingos paskolų bendrovės turi skirtingas nuostatas dėl gyvenančių užsienyje. Prašome bandyti pildyti paraišką ir laukti atsakymo.

Paskolos bedarbiams nera teikiamos, tik oficialias pajamas gaunantiems žmonėms galimos paskolos.

Žinoma, paskolų sujungimo paslauga tam skirta, kad nebereikėtų mokėti už kelias paskolas, o tiesiog turėti vieną paskolą. Mokant vieną paskolą didesnė tikimybė nebepermokėti kitoms bendrovės. Jeigu turite kelias paskolas galite pildyti paraišką dėl paskolų sujungimo ir laukti atsakymo iš kreditorių.

Paskolos tipai

Vartojamoji paskola arba dar vadinamas vartojamasis kreditas yra dažniausiai suteikiama paskolų rūšis, kadangi dažniausiai nereikalingas užstatas, paskola suteikiama per kelias minutes ar pusdienį. Gavus vartojamąją paskolą nėra apribojimu kam ją naudoti, todėl tai patogiausias būdas gauti papildomą pinigų injekciją staiga iškilusiems poreikiams patenkinti. Žinoma, kartais paskola imama ir didesniems pirkiniams buičiai, atostogoms ar net automobiliui įsigyti.

Paskolų refinansavimas yra procesas, kuomet pateikus paraišką, suteikiama paskola skirta padengti esamiems įsiskolinimams suteikiant geresnes sąlygas, pavyzdžiui, patogesnį mokėjimo terminą, mažesnes mėnesines įmokas ar suteikiama didesnė paskolos suma. Refinansuoti galima banko paskolas, greitųjų kreditų paskolas bei kredito unijų paskolas. Šiuo metu, refinansavimas tapo itin populiarus, todėl didelė dalis naujų paskolų yra būtent išduotos refinansavimo tikslais.

Saugumas

Galite būti ramūs. Visi duomenys užšifruoti bei saugomi patikimuose serveriuose, kuriuos prižiūri profesionalai.